WIE WIJ ZIJN


Kuipers Administratie & Advies, dit jaar al 30 jaar dé MKB-adviseur voor Groningen en Drenthe. Met ons team van zo'n 10 collega's staan we dagelijks klaar voor honderden ondernemingen, non-profit organisaties én particulieren.

    WAT WE DOEN


We zijn het vaste aanspreekpunt voor onze relaties op het gebied van administratie, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelszaken. Onze NOAB-kwalificatie garandeert kwaliteit en continuïteit.

         WAAR WE WERKEN


Ons nieuwe kantoor aan de oostelijke ringweg van de stad Groningen biedt optimale bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Maar we komen uiteraard ook graag bij u langs!


    WAAROM KUIPERS?


Als NOAB-adviseur bieden we veel toegevoegde waarde, een reden waarom u voor ons zou moeten kiezen als aanspreekpunt voor uw administratie. Benieuwd naar de andere redenen? 


    

FINANCIEEL


U wilt dat uw financiële huishouding op orde is. En u wilt voldoende ruimte ervaren om uw bedrijf te laten groeien. De basis is een actueel inzicht in uw administratie.

Meer informatie >

FISCAAL

Belastingen. U krijgt er hoe dan ook mee te maken. Wij staan u bij met advies op maat en verzorgen al uw belastingaangiften.Meer informatie >

PERSONEEL


Goed personeel is van levensbelang voor uw bedrijf. Goed personeelsmanagement zorgt voor een gezonde verhouding met uw werknemers.Meer informatie >