Boekhouder AssenBent u op zoek naar een boekhouder in de omgeving van Assen? Kuipers Administratie & Advies kan in dat geval veel voor u betekenen. U kunt bij ons terecht voor het opstellen van jaarrekeningen, het verwerken van uw administratie, personeelsadministratie, fiscaal advies en meer. Op het gebied van belastingadvies, personeelszaken, administratie en bedrijfsadvies zijn wij uw vaste aanspreekpunt.  

Wij garanderen kwaliteit en continuïteit door middel van onze NOAB-kwalificatie. NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en zorgt voor al uw fiscale zaken en solide administratie. Als lid van de NOAB is het verplicht om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die te maken hebben met het nieuwe en veranderende regel- en wetgeving. Wij garanderen daarom altijd actueel advies! Bent u benieuwd wat wij als boekhouder in de omgeving van Assen allemaal voor u kunnen betekenen? 
Waarom een boekhouder in de buurt van Assen inhuren? 


Een boekhouder in de buurt van Assen heeft veel voordelen. Voor u als ondernemer kan het bijhouden van de administratie een tijdrovende klus zijn. Dit komt omdat bij veel ondernemers de kennis niet in huis is. U wilt u natuurlijk focussen op uw eigen business en niet veel tijd kwijt zijn aan uw administratie. Laat het daarom uitbesteden, dan weet u zeker dat u zich volledig kunt richten op uw eigen business en zorgen wij dat er kwaliteit geleverd wordt. Andere voordelen van het inhuren van een boekhouder: 

  • Ondernemers hebben vaak bepaalde kortingen of aftrekposten waar ze niet bekend mee zijn. Door een professional in te schakelen, kunt u het meeste uit uw winst halen en leidt dit niet tot onnodige kosten.  
  • U loopt minder risico op het maken van fouten wanneer u de administratie door een professional laat uitvoeren.  
  • Is uw kantoor in Assen? Dan is ons kantoor in Groningen gemakkelijk te bereiken. Heeft u vragen over bepaalde zaken of wilt u iets bespreken met de boekhouder? U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen.  

Uw boekhouder in de buurt van Assen 


Een boekhouder in de buurt van uw omgeving is natuurlijk het prettigst. Zit uw kantoor in Assen? Dan kunt u gemakkelijk via de oostelijke ringweg van de stad Groningen bij ons terecht. Deze locatie biedt optimale bereikbaarheid en genoeg parkeergelegenheid. Wilt u liever dat wij bij uw kantoor langskomen? Ook dat is geen probleem! 

Experts bij Kuipers Administratie en Advies 


Het team met experts bij Kuipers Administratie & Advies is al 30 jaar de MKB-adviseur van Groningen en Drenthe. Wij bieden een actueel overzicht van uw administratie en zorgen dat alles op orde is. Het team staat dagelijks voor u klaar, zowel voor ondernemers, particulieren als non-profit organisaties.  

Het is heel belangrijk om een gezonde verhouding te hebben met uw medewerkers. Heeft u hierover advies nodig? Wij kunnen u helpen. Naast het op orde houden van uw financiële administratie, geven we u advies over personeelsmanagement en belastingen. Belastingen zijn vast niet uw favoriete bezigheid, maar het is wel belangrijk dat de aangiftes goed ingevuld en verstuurd worden. Laat dit doen door een professional, zo weet u dat het goedkomt en hoeft u zich hier niet mee bezig te houden.  

Meer weten over Kuipers Administratie & Advies als boekhouder in de omgeving van Assen?